Guszta, elegáns, mint mindig.!!!!
Hozzávalók 4 főre:
1 kg csirke szárny
1 kg burgonya
2 fej vöröshagyma
só
szárnyas fűszer
1 ek.durvára őrölt bors
1 mk. őrölt kömény
1 kk. fokhagyma granulátum
1 kk. szárított rozmaring
2 ek. libazsír
Elkészítése:
A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. Sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, összekeverjük a zsiradékkal,szárított rozmaringot, durvára őrölt borsot ,grill fűszert szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirke szárnyakat.. A tepsit előmelegített sütőben tesszük és kb. egy órát sütjük. A szárnyakat megfordítjuk és szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.