Az összes hozzávalót gyúrd össze, és formázz kisebb méretű gombóckákat a kezeddel.
Ne "ijedj" meg, mert kissé lágynak tűnhet majd a massza!
Ha elég bő, és forró növényi zsiradékban sütöd, nagyon szépen megtartja majd a formáját, egyben fog maradni, a külseje ropogós a belseje pedig puha lesz!
Süsd szép pirosra őket!
Önmagában is nagyon finom, de ha főételnek szeretnéd, akkor például paradicsomszósszal, vagy bármilyen főzelék mellé kitünő választás!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.