Én szalagáréval sütöttem ugyanezt és egy picit omlósabb lett.
30 dkg liszt (fehér tönköly/fehér rozs/kukorica)
15 dkg vaj
1,5 dl joghurt
2 kk.só
1 kk.szódabikarbóna
kenéshez:
1 tojás
tetejére:
kömény/paprika/mák/sajt (szezám vagy lenmag)
A hozávalókat egy tálban összegyúrjuk, és hűvös helyen pihentetjük 20 pecig.
Kinyújtjuk 3-4 mm vastagságúra, és a tetejét megkenjük a tojással, majd megszórjuk köménnyel, paprikával mákkal és reszelt sajttal.
Vékonyra vágjuk, és előmelegített sütőben kb.10 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.