kkkkkk
Hozzávalók: 8 szelet tarja, só, Lacibácsi sülthús fűszer keverék,fokhagyma granulátum,1 nagy fej hagyma, 2 paradicsom, 3 db. sárgarépa.1 db. enyhén csípős paprika,1.5 kg. újkrumpli.
A húsokat besózom, fűszerrel bekenem, és állni hagyom kicsit. Egy serpenyőbe 2 ek. kacsa zsírt teszek és a húsokat rárakom. Kevés vizet teszek alá, és elősütöm. A krumplikat meghámozom, és mosás után hasábra vágom őket. A húsokat kiveszem a serpenyőből, és az ott keletkezett levet a Római tál aljára öntöm. A kumlikat teszem alulra, sózom, és a zöldségeket rákarikázom. a hús kerül a tetejére/.AZT elfelejtettem, hogy a tálat két órán át vízbe kell áztatni/ Két kanál segítségével jól összekeverem, majd ráteszem a tál tetejét, és 200 fokon 1 órát sütöm, majd a tetőt levéve újbol megkeverem, maj megpirítom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.