Nagyon szép!!:))
1 csomag mirelit zoldség (kukorica, cukorborsó, sárgarépa)
2 tojásfehérje habnak felverve
3 db fott tojás
só, bors
1 egész csirke
2-3 db krumpli
1 drb hagyma
kevés olívaolaj
A mirelit fagyos zoldséget osszekeverjuk 2 felvert tojásfehérjével, 3 db fott tojással és sóval, borssal ízesítjuk.
A csirkét megmossuk, besózzuk, majorannával és csirkefuszerrel kenjuk be nagyon alaposan.
A római tál aljára 1 sor felkarikázott meghámozott krumplit teszunk.
A csirkébe beletoltjuk a zoldséges keveréket, a csirkét a felkarikázott krumplira tesszuk.
Maradék zoldséget a csirke kozé szórjuk. 1 db hagymát negyedekre vágjuk és a maradék krumplival a tálba rakjuk. Olívaolajjal vékonyan meglocsoljuk. Ráhelyezzuk a római tál tetejét. Hideg sutoben, 60-80 percig sutjuk.
Megjegyzés: A római tálat használat elott áztassuk be hideg vízbe, annyi ideig, amennyi idot eltolt a sutoben.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.