-1 kg rókagomba
- olaj
-1 fej hagyma
- pirospaprika
-bors,
-petrezselyemzöld
-1 kanál liszt
-100ml tej
A hagymát megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, és beletesszük a gomba darabokat feltöltjük vizzel.sózzuk borsozzuk beletesszük a petrezselyemzöldjét és a lisztből a tejjel eresztéket csinálunk rá.
Forralj vizet, majd amikor már lobog, tedd bele a kukoricadarát. Főzd körülbelül 20 percig. Ezután vedd le a tűzről, és kevergesd pár percig. A puliszkát nedves fakanállal válaszd el az edény oldalától. Hagyd még egy kicsit, hogy megszívja magát, majd borítsd ki az edényből.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.