1 maréknyi zsemlemorzsa, 1 kisebb fej karfiol, 2 kisebb konzerv csemegekukorica, 1/2 kg fehér gömbölyűrizs, 1 kisebb lábasnyi sűrű csibepörkölt, 2- szál sárgarépa, 2 maroknyi cukorborsó, vegeta, 1 doboz tejföl, 1 tasak lapsajt vagy akár reszelnivaló sajt is lehet...A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Jénai tál alját megszórom zsemlemorzsával, fölé megy az előzőleg sós vízben megfőzött karfiol fele /de ne túl puhára!/, forrás után kb.10 perccel vegyétek le a gázról és rakjatok kis karfiolrózsákat a zsemlemorzsára és nyomkodjátok szét villával, fölé egy pici vegeta, majd 1 doboz csemegekukorica. Külön főzzetek meg kb.fél kg rizst, ez a köv.réteg. Tegyetek oda egy kis pörköltet és olyan sűrűbbre főzzétek meg-habarjatok bele egy kis lisztet, hogy ne csurogjon le a tál aljába. Szóval, a pörkölt megy a rizsréteg fölé, aztán sárgarépát és cukorborsót főzzetek meg puhára sós vízben, ez a köv.2 réteg. Tetejére megy a karfiol másik fele és ezt lelocsolom tejföllel,majd 200 fokra bevágom a sütőbe. Lapsajtot csíkokra vágok és az utolsó percekben rárakom, hogy ráolvadjon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.