Ez egy igazán nekem való recept, koszi, Aranka!
1kg csirkehús
láb feltétlenül legyen benne.
Vöröshagyma, fél fej
1 csésze rizs
1 közepes méretű paradicsom
1db zöldpaprika
őrölt, édesnemes paprika 1 evőkanálnyi
só
őrölt bors.
Csirkelábat azért teszek bele, hogy jó ragacsos legyen a leve.
A feldarabolt húst elkezdem főzni a hagymával , a zöldpaprikával, őrölt borssal, sóval.Amikor már majdnem puha, hozzáadom az őrölt paprikát, rizst, paradicsomot.Kb 10 percig rotyogtatom, a főzést befejezem,majd lefedem az edényt.
Paradicsomsalátával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.