Hát én értékelem! Nagyon guszta,és igazán finom lehet, és amint olvasom,nem bonyolult! Ezt érdemes lesz elkészítenem! KÜLÖNBEN TETSZENEK A RECEPTEK! Üdv.mindenkinek!
40 dk darálthús, 2 egész tojás, 1 dl rízs, 3 ek. olaj, 1 fej vöröshagyma, 2 ek. liszt, 3dl tej, 1 csokor kapor vagy 2 kávéskanál szárított, ízlés szerinti só és törött bors, 1 ek. ételizesítő
A rízst fedő alatt 2 dl vízben előfőzzük. A darált húst összedolgozzuk a felvert tojással, a finomra metélt hagymával, kapor felével, sóval és borssal. Ezután hozzáadjuk a félpuha rízst. Az egészet jól összedolgozzuk, majd nedves kézzel kis gombócokat formálunk belőle. Egy kisebb tepsibe egyenként, egymás mellé rakjuk. Az olajat a liszttel habzásig hevítjük, majd a tejjel felengedjük és sürüre főzzük. Az ételizesítővel a kapor másik felével és borssal fűszerezzük, majd a sűrű mártást a gombócokra kenjük. Előmelegített forró sütőben addig sütjük közepes lángon, amíg a mártás rá nem sül az ételre.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.