A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
A hagymát megtisztítjuk, a paprikának kivesszük a magját, a paradicsom szár részét kivágjuk (nem hámozzuk meg), új hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és beletesszük a Konyhai Mindenttudóba, amibe előzőleg a kést helyeztük. Daraboljuk.
A húst felkockázzuk. Előmelegítjük a Mesterszakács Nyeles 2,4 l-es Főzőedényt addig, míg a belecseppentett víz, gyöngyökben szét nem szalad az edény alján.
Beletesszük a húst és addig sütjük, míg szép fehér nem lesz mindenhol. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát, hagymát. (télen lehet lecsót is használni)
Meglocsoljuk a 1 ek. Oliva olajjal.
Beleöntjük a rizst és a mexikói zöldség keveréket, ráöntjük a 4 dl vizet, összekeverjük és fedő alatt puhára főzzük. Forrás után levesszük takarékra, és addig főzzük, míg a rizs felveszi a vizet és a hús szaftját.
Szükség esetén utána ízesítjük.
Ajánlott Tupperware edények:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.