FOS.
A főtt krumpli leve nem kidobandó
1 kanál zöldséges ízesítő
1 marék rizs
a kanálka kacsazsír
apróra vágott petrezselyem
1 mokkás kanál őrölt paprika
Édesanyám mindég arra tanított, hogy a főző levet nem dobjuk ki...a mai krumpli léből készült leves is így készült...a lébe tettem az ízesítőt.,..a rizst...kevés friss petruskával szintén kevés rántást készítettem , a maradék kacsazsírral...egybe forraltam...és kész lett a mama ízű levesem.
Paprika karika erősbítette még, de ha szereted Te még tetézheted 1 kanálka tejföllel is...
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.