a receptem itt alul található a lapon.
10 dkg liszt
15 dkg cukor
4 darab tojás
1/2 sütőpor
3 evőkanál holland kakaó /cukrozatlan/
2 dl hulala tejszín
tortabevonó csokokartládé igény szerint
szeletelt mandula a díszítéshez
Tészta:
A tojások sárgáját kikeverem a 10 dkg cukorral, hozzáteszem a 2 kanál kakaóport a lisztet a sütőport és az időközben keményre vert tojásfehérje habját.
Ezekkel megtöltöm a muffinformát 3/4 részig, majd megsütöm.
A kihült tésztának a tetejét levágom és megtöltöm az alábbi krémmel.
Krém:
2 dl hulalatejszínt felverem a maradék cukorral és hozzáteszem a kakaóport, majd ráteszem a levágott kalapkákat.
Ha kész, olvasztott csokoládéval leöntöm a kis kalapkákat.
Dístítésként szeletelt mandulát használtam, amelyet a csokimázra tettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.