25 dkg liszt
15-20 dkg ricotta (lehet tehéntúró is)
1 db tojás
3 dl tej
1 cs. sütőpor
25 dkg cukor
barack ízlés szerint
A tojást egy keverőtálba ütöttem és a cukorral és tejjel kicsit elkevertem. Belemértem a lisztet, a sütőport és a ricottát, majd fakanállal összedolgoztam. Egy sütőtálat kikentem margarinnal és beleöntöttem a masszát, amit cikkekre vágott őszibarackkal díszítettem. Előmelegített sütőben közepes lángnál nekem 20 perc alatt sült meg, de érdemes egy fogpiszkálóval ellenőrizni. Megvártam míg kihűlt, majd szeleteltem és porcukorral megszórtam a pitét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.