20 dkg ribizli
10 dkg cukor
1 tábla étcsoki
1 kanál kakaó
5 dkg vaj
1 cs vaníliás puding
fél liter tej
Piskóta tésztához
6 tojás
6 kanál cukor
6 kanál liszt
6 kanál víz
A piskóta alapanyagait jól kikeverjük és kivajazott lisztezett tepsiben 170 fokon 20 perc alatt készre sütjük .
A ribizlit megmossuk lecsepegtetjük
A pudingot a tejjel cukorral készre főzzük .Hagyjuk kicsit hűlni.
Ha a piskótánk kész van a ribizliből pár szemet szórunk rá majd erre ráöntjük a pudingot .
Ezután ismét ribizlit rétegezünk rá .Tetejére a csokit a kakaóval és a vajjal megolvasztjuk és még melegen rácsorgatjuk a sütire .
Kicsit berakjuk a hűtőbe dermedni és egy óra múlva szeletelhető .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.