Hozzávalok:1 kg. ribizli, 0.80 kg. cukor, pici szalicil.1 cs. zselé fix 3:1- ben.
A ribizlit megmosom, leszemezem, és paradicso darálóm ledarálom, akkor a magok, és a bőre nem kerül bele. Ráöntöm a cukrot, és ha már a cukor elázott, fel teszem főzni. Nen sokat főzöm, csak míg a habja elföt, teszek bele, egy zselé fixet, 3:1-bent, és fóttón üvegekbe rakom. 5 percre fejre állítom, és mehet a pólcra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.