Nagyo n szép!
15 dk margarin
1,5 dcl tejl
30 dk simaliszt
1 tojássárga
2 ek cukor
pici só
1 tojás a kenéshez
Töltelék
Mák ,dió
Cukor
reszett citromhéj
6 nagyobb alma
Az alapanyagot jól összedolgozzuk és 3 cipóra osztjuk.1 órára a hűtőbe tesszük pihenni.Kinyújtani és derejevágóval bevagdaljuk a széleket .Megtöltjük a mákot vagy diót cukorral reszelt citromhéjjal összekeverjuk ráhalmozzuk a tésztára ,Az almát apróra felkockázva a töltelékre rakjuk és egymásba fonjuk a bevágásokat lásd a képen.Megkenjük tojással és 200 fokon sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.