Hozzávalók: fél kg. sertés máj, a fakanál zsír, 2 db. hagyma, 2 teás kanál őrölt paprika,só,
Elkészítés: a zsiradékon a kockára vágott hagymát megpárolom. A májat vékony csíkokra vágom, bele teszem a hagymás zsírba, öntök rá kevés vizet, és félig megsütöm. Akkor teszek rá sót, őrőlt paprikát, és addig sütöm, mig el nem fől a leve, Állandó keverés mellet kicsit sütöm, majd ismét öntök rá vizet, és így jó sűrű leve lesz.Főtt krumplival tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.