1 alma nagyobb
35 dkg liszt
2 tojás
2,5 dl tej
+áesvány víz szénsavas,amennyit a tészta kívánt zálogú lesz..
1 vanílliás cukor,
3 csípet fahály
2 evk cukor
1 csapott mokka k só+1 dl étolaj.
Egy közepes tálban rakjuk össze az anyagokat,a lisztett,és a két tojást,a vanílliás cukrott,és a sót,a tejet,és egy nagy almát meghámozva ,le reszelve tesszük a tésztához,és a fahéjat,és hozzá fogunk szép símára keverni,a tésztához a tejet ha hozzá adtuk akkor folamatosan,a szénsavas ásványvízzel keverjük ki a palacsinta tésztát,se híg,sem sűrű ne legyen,akkor jó.Egy serpenyőben pici étolajjal meg csúrgatjuk a serpenyőt,és mind az egész palacsintát így sütjük ki,és nagyon fincsi kakaóval meg töltve,//////Ez kicsi adag,két ,három adag,ha valaki többet akar a dupláját keverje össze///.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.