1 alma nagyobb
35 dkg liszt
2 tojás
2,5 dl tej
+áesvány víz szénsavas,amennyit a tészta kívánt zálogú lesz..
1 vanílliás cukor,
3 csípet fahály
2 evk cukor
1 csapott mokka k só+1 dl étolaj.
Egy közepes tálban rakjuk össze az anyagokat,a lisztett,és a két tojást,a vanílliás cukrott,és a sót,a tejet,és egy nagy almát meghámozva ,le reszelve tesszük a tésztához,és a fahéjat,és hozzá fogunk szép símára keverni,a tésztához a tejet ha hozzá adtuk akkor folamatosan,a szénsavas ásványvízzel keverjük ki a palacsinta tésztát,se híg,sem sűrű ne legyen,akkor jó.Egy serpenyőben pici étolajjal meg csúrgatjuk a serpenyőt,és mind az egész palacsintát így sütjük ki,és nagyon fincsi kakaóval meg töltve,//////Ez kicsi adag,két ,három adag,ha valaki többet akar a dupláját keverje össze///.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.