ki probálom
20 dkg eper
2 dl száraz fehérbor
6 dkg cukor
fél citrom
egy darab fahéj
csipetnyi őrölt szegfüszeg
Az epret megmossuk, és tisztítjuk, majd negyedekre vágjuk.
A citromhéjat lereszeljük.
A lábasba a bort kiöntjük, majd hozzáadjuk a fűszereket és a citromlevet.
Forraljuk fel, majd lassú tűzön még 10 percig főzzük.
Az felszeletelt epret tányérokba töltjük, majd ráöntjük a borlevet.
Díszítjük eperrel, és citromfűvel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.