olcsó es nagyon finom vasar napokon ezt sütőm
250 g hera margarin
300 g finom liszt
1 tojás
50g porcukor
1/2 csomag sütőpor
Töltelék
600 g rebarbora tisztítva felkockázva
100 g darált dió
2 vanélia cukor
120 g kristály cukor
Kenéshez
1 tojássárga
50 g vágott dió
A tésztához valókat összegyúrjuk és ketté osztjuk.A tepsit kikenjük és az eggyik tésztát kinyújtani a tepsibe tesszük Megszórjuk a fele darált dióval cukkorral a felkockázott rebarborrával aztán a maradék diót cukrot vanéliacukrot rászórjuk.A másik tésztát kinyújtani és rátessszük a rebarborával megrakott tésztára..Megkenni tojássárgával és megszóni a vágott dióval.180 fokon sütjük 25-30 percig.Finom frisítő savanykás kalács.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.