Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Rázott torta

felvitel dátuma: 2011-04-27 15:07:02       mai nézettség: 5       nézettség: 3693
részletes recept
Rázott torta
Hozzávalók 4 személyre:

Egy  kakaós piskóta tortalap
vagy 3 tojásból elkészítve- lásd.” Az egyszerű dióstorta” receptjét
a receptjeim között

2 db főzés nélküli csokoládés pudingpor
2 db 33 %-os tejszín (kb 240 ml-es)
2 db kb 314 ml- es mandarinbefőtt- konzerv

Vagy
Világos piskóta tortalap
De ekkor a pudingpor vaníliás

 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A tortalapot a tortaformában hagyom, vagy helyezem.

 Egy nagyobb edénybe, aminek fedele is van, a pudingport kiszórom, és erre ráöntöm a mandarinkonzerveket, és a 2 db tejszínt. Letakarom, és addig rázogatom, míg a massza a lehető legkeményebb nem lesz. Ekkor a tortalapra öntöm. Ha kicsentem a befőttből egy- két darabot, és van kéznél egy kis csokireszelékem, akkor ezzel díszítem, vagy egyszerűen megszórom kakaóporral. Egy éjszakán át a tortát a hűtőben tartom, és amikor megdermedt, akkor a formából kiszabadítom, és kínálom.
 

Szakács: Rozi


Film link: http://www.facebook.com/l/4c3b4vv_dbVTVCIiXxFsDQKnDKg/somorcik.sz.rozalia@gmail.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Andrea Horňák 2011 április 27

ez tényleg isteni, én mostanában tepsiben sutôm, mert igy tôbb van belôle. szoktam eperbefôttel is csinálni, ge akkor kisebbekre vágom az epret. teszek rá még tejszínt is.(1 csomag tejszinpor, tej a zacskon levô utasitás szerint és egy habfixálo). amilyen hamar késy, olyan hamar elfogy. ja, és tepsin 5tojásbol a piskotatészta

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*