2,5 kg húsos paprika,
1 fej káposzta,
1,5 kg zöldparadicsom,
1,5 kg uborka,
1 kg vöröshagyma,
12 dkg só,
40 dkg kr.cukor,
3,5 dl 10%-os ecet,
1 kk. szalicil,
1 mk. borkénpor (ne barnuljon be)
A paprikát, paradicsomot, uborkát, káposztát hagymát szép vékonyra felszeleteljük, rászórjuk a sót, cukrot, szalicilt, meglocsoljuk az ecettel. Az egészet jól összekeverjük, és 2 napig állni hagyjuk. Mielőtt üvegekbe töltenénk, tegyük rá a borkénport is. Ezután rázogassuk bele az üvegekbe, saját levével töltsük fel, jól zárjuk le, és tegyük a végleges helyére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.