4 db normál méretű alma savanyú, 5 szem szegfűszeg,és 3 kanál tejföl ,2 csípet só ,4 evk cukor,és 2,5 liter víz,1 evk liszt fél dl étolaj,3 csípet fahély,1 csapott evők őrölt piros paprika.
A z almákat ki magozzuk,és héjastól szeleteljük fel,és a vízbe tesszük ,és a sót,a cukrott,és a szegfűszegeket,és 15 percig forásban lassú ütemben főzzük,és közben az étolajon rántást készítunk,az étolajba a lisztett bele tesszük,és kicsit meg pirítjuk,és piros paprkát a rántásba keverjük,és el keverjük a rántást,és lassan a levesbe bele keverjük,két percig rottyantjuk,és kész az alma levesünk,és tejfölel össze keverjük,és melegen fogyasztható.Nagyon kellemes sejmes savanykás ízű levest kapunk így.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.