Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 8 csütörtök Mihály, Győző névnapja

Főoldal » Könnyű » Rántott zeller burgonyás bundában

felvitel dátuma: 2011-10-12 16:59:31       mai nézettség: 5       nézettség: 2560
részletes recept
Rántott zeller burgonyás bundában
Hozzávalók 5 személyre:

2 db zeller gumó

A burgonyás masszához:

2db burgonya

2 db tojás

6 ek.finom liszt

A panírozáshoz:

finom liszt

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

A fűszerek:

ételízesítő

www.toldifuszer.hu

őrölt fehér bors

cayenne bors

Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A zellert alaposan megmossuk,egészben megfőzzük.Addig elkészítjük a masszát.A burgonyákat sajtreszelőn lereszeljük.Hozzáadjuk a lisztet,tojást,sót és annyi vizet,hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk.

Elkészítés:A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk.Befűszerezzük,ételízesítővel,borssal,cayenne borssal.Hagyjuk állni pár percet majd lisztbe a burgonyás masszába és zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban kisütjük.Tetszőleges körettel,mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 12

Ez nagyon jól hangzik, ízletes!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*