Ez nagyon jól hangzik, ízletes!
2 db zeller gumó
A burgonyás masszához:
2db burgonya
2 db tojás
6 ek.finom liszt
só
A panírozáshoz:
finom liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek:
ételízesítő
őrölt fehér bors
cayenne bors
Előkészítés:A zellert alaposan megmossuk,egészben megfőzzük.Addig elkészítjük a masszát.A burgonyákat sajtreszelőn lereszeljük.Hozzáadjuk a lisztet,tojást,sót és annyi vizet,hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk.
Elkészítés:A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk.Befűszerezzük,ételízesítővel,borssal,cayenne borssal.Hagyjuk állni pár percet majd lisztbe a burgonyás masszába és zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban kisütjük.Tetszőleges körettel,mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.