tonhal 80 dkg
burgonya 40 dkg
tejföl 2 dl
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
fűszerkeverék
savanyú paprika ( csípős )
citrom 1 db
olaj a sütéshez
Fagyasztott tonhalat kiengedem, majd megmosom, és enyhén fűszerezem.
Panírozom ( liszt, tojás, zsemlemorzsa ), és bő forró olajban kisütöm. A halat enyhén megszentelem citrom lével.
Burgonyát megtisztítom, kettőbe vágom, majd bő forró olajban kisütöm.
A sült burgonyára tejfölt teszek, majd enyhén megfűszerezem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.