Nagyon klassz!!!
6 dl tej
6 ek búzadara
2 ek cukor
2 ek liszt
1 tojás
4 ek zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
vaníliás porcukor, méz , vagy lekvár
A tejből, cukorból és búzadarából keményebb tejbegrízet főzünk. Egy nagyobb tálra töltjük, elsimítjuk 1 -1/2 cm vastagra és hagyjuk kihűlni. Amikor megdermedt, felszeleteljük, vagy kiszaggatjuk pogácsaszaggatóval, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük. Porcukorral szórjuk, mézzel, vagy lekvárral tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.