Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 20 vasárnap Tivadar névnapja

Főoldal » Rántott sertésborda felturbózva

felvitel dátuma: 2011-11-19 10:28:26       mai nézettség: 1       nézettség: 2203
részletes recept
Rántott sertésborda felturbózva
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg karaj csont nélkül

1 nagy doboz tejföl

3-4 gerezd fokhagyma

őrölt fehér bors

20 dkg reszelt trappista sajt

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagyma nyomón átnyomjuk.

Elkészítés:A tejfölt kikeverjük a fokhagymával,borssal és kevés sóval.A húst a szokásos módon bepanírozzuk és olajban kisütjük.

Tálaláskor a rántott bordát meglocsoljuk a fokhagymás tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.

étvágyat kívánok hozzá!

A család egyik fele borzacskát szeretett volna a másik fele sima rántott húst.Így született ez az "öszvér" vagy "kompromisszum" borda!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 november 19

Szuper, nagyon tetszik az otlet! Koszi!

0/10 Helga 2011 november 20

Jól néz ki:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*