Szuper, nagyon tetszik az otlet! Koszi!
80 dkg karaj csont nélkül
1 nagy doboz tejföl
3-4 gerezd fokhagyma
só
őrölt fehér bors
20 dkg reszelt trappista sajt
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Elkészítés:A tejfölt kikeverjük a fokhagymával,borssal és kevés sóval.A húst a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.
Tálaláskor a rántott bordát meglocsoljuk a fokhagymás tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A család egyik fele borzacskát szeretett volna a másik fele sima rántott húst.Így született ez az "öszvér" vagy "kompromisszum" borda!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.