sajt: 0,80 kg
só: 0,02 kg
liszt: 0,10 kg
tojás: 4 db
zsemlemorzsa: 0,20 kg
étolaj: 5 dl
rizs: 0,20 kg
burgonya: 0,20 kg
Az 1 cm vastagra szeletelt sajtot megforgatjuk a lisztben-, tojásban-, zsemlemorzsában, és forró olajban kisütjük. Majd a puhára főzött rizzsel, és megtisztított, majd vékony szeletekre vágott, illetve forró étolajban megsütött burgonyával tálaljuk.
Jó tanács: a sajtot kétszer panírozzuk (forgatjuk) be, mert ez esetben nem fog kifolyni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.