Hozzávalók:
1 db 25dkg-os pulykamellfilé,szeletekre vágva
kb.10-15dkg szeletelt sonka
kb.10-15dkg szeletelt sajt,trappista,vagy egyéb
só,bors
A panírhoz:
liszt,tojás,prézli
Sütéshez:
kókuszzsír/olaj/zsír,ki mit használ
Köret:rizs/bulgur/hajdina stb.
A felszeletelt pulykamelleket pici sóval,borssal meghintem,majd minden szelet húsra sonkát és sajtot rakok és feltekerem,majd hústűvel összetűzöm.(könnyebb lesz a feltekerés,ha előtte egy kicsit kiklopfoljuk a húst) én nem tettem. :D
Ha mind kész,akkor hagyományosan panírozzuk,liszt,tojás,zse
Főtt rizzsel,vagy bármi más feltéttel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá! :D
Forrás: Receptek lapja
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.