Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Diétás ételek / kalória szegény » Rántott Patiszon (Csillagtök )

felvitel dátuma: 2013-08-27 20:48:48       mai nézettség: 1       nézettség: 2198
részletes recept
Rántott Patiszon (Csillagtök )
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:

·         2 tojás

·         1 patisszon

·          10 dkg liszt

·         10 dkg zsemlemorzsa

·         olaj

·        

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A patisszont meghámozzuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Megsózzuk, majd állni hagyjuk egy fél órát.

Lecsepegtetjük, lisztbe majd  tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

Forró olajban sütjük ki, és frissen tálaljuk. Akár köretként, akár önmagában is fogyaszthatóiaW� sn� �+� mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#333333;mso-fareast-language: HU'>A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük,közben a barackot megtísztítjuk héját levágjuk és gerezdekre vágjuk . A félbevágott, meghámozott barackokat a csírke comb mellé helyezzük  Letakarjuk alufóliával és közepes lángon kb 35 percig  sütjük. Levesszük a fóliát és egy negyed  óra alatt pirosra sütjük

 

Nagyon jól átveszi a barack ízét a csirkecomb és a fűszerekkel együtt egy igazi pikáns ételt kapunk.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*