Piszok egyszerű és nagyszerű. Ezzel az erővel még hagymakarikát is lehet közé tenni azzal is jó lehet.
Hozzávalók: 12 szelet parizel, a nagyobb fajta, kicsit vastagabbra szeletelve, 6 db. mackó sajt natur, 2 db, tojás, liszt, és morzsa a panirozáshoz.
Olaj a sütéshez.
Elkészítés: A sajtot kettévágom ,és rákenem a parizerre, ráteszem a másik szeletet, és jól rányomkodom. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatom. Forró olajban szép pirosra sütöm, Rizzsel,vagy zöldséges krumplival tálalom. Nekem most krumplim volt, avval csináltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.