Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Rántott krumpli

felvitel dátuma: 2013-04-23 15:24:06       mai nézettség: 1       nézettség: 3618
részletes recept
Rántott krumpli
Hozzávalók 4 személyre:

 

·         4 db nagy szemű burgonya

·         10dkg  liszt

·         2 db tojás

·         10 dkg zsemlemorzsa

·         2-3 tk

·         http://gemadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?l=8/id=olKb6T8ziOJ0RISupImrKMdvfZuwy.uHjf.0kuYKgCP.g7/stparam=nddeiwlrwr/fastid=1224979098645832145http://ghu.hit.gemius.pl/_%5bTIMESTAMP%5d/redot.gif?id=AqKbi6bLQ.bxmtdrQeAej5ZznO3RANhtT1BN5smDSYz.67/fastid=2305843009233997584/stparam=smkrlnlkrg http://gemadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?l=8/id=.FDlPTfTJXWjUu3LXNbolKRvDmyikico.QtZ1OsSE1D.C7/stparam=nplpporshd/fastid=bedsgfremtkpqekjnaeuknllfbjh olaj sütéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

 

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk és hosszában, kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk.

Majd a szeleteket besózzuk .

A panírozás ugyan az, mint a rántott húsnál: liszt, tojás és morzsa. A tojásba bőven tegyünk sót, mert a krumpli sok sót felvesz. Én egy nagy csipetet tettem a 4 db nagy krumplihoz .Jó alaposan bundázzuk be, figyeljünk , hogy a széleire is kerüljön panír.

 

Forrósítsuk meg az olajat, majd kezdjük el kisütni a krumplikat.

Végig alacsony lángon süssük, nehogy az legyen a vége, hogy a bunda megpirul, a krumpli viszont nyers marad.

Frissen, még melegen tálaljuk! Úgy az igazi .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Piroska 2013 április 23

Finom, már kipróbáltam.

0/10 Csibrák Ildikó ( Csildi ) 2013 április 24

Örülök hogy ízlik ,tényleg finom .

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*