Minden újat érdemes kiprobálni.Finom lehet és új .
· 1 fej karfiol
A panírozó masszához:
· 10 dkg liszt
· 1 kk só
· 1/2 kk kurkuma
· 1 tk pirospaprika
· 1 kk őrölt fehérbors
· 2 evk víz
· 2 db tojás
· 15 dkg zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedve megfőzöm.
Közben elkészítem a panírozó masszát: a lisztet összekeverem a fűszerekkel (kurkuma, .bors, pirospaprika) és a sóval,tojással majd vizet adok hozzá, hogy keverhető, de ne túlságosan híg legyen. Sűrűbb palacsintatészta állagúra emlékeztessen.
Mikor kihűlt a karfiol, beleforgatom a masszába, majd meghempergetem a zsemlemorzsában.
Forró olajban kisütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.