2 db nagyobb gyenge karalábé
3 kisebb tojás
liszt, zsemlemorzsa ízlés szerint
olaj a sütéshez
1 tasak rizs
15 dkg borsó
5-6 db bimbós kel
A karalábét megtisztítjuk, le karikázzuk, sós, delikátos vízben nem túl puhára főzzük.
Ha megfőtt kiszedjük a vízből lecsepegtetjük.
Hagyományos módon panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa), és bő forró olajban sütjük.
Közben a rizst pici olajon átforgatjuk, felengedjük dupla mannyiségű vízzel, hozzáadjuk a borsót, a bimbós kelt, sózzuk, és puhára főzzük.
Egy kis vega ebéd !!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.