Rántott hús krumpli pürével: 7 szelet tarja Egy kis pohár Liszt 2 dbTojás 1 bögre Morzsa 1és fél kg krumpli 125 g Vaj 1 pohárTej
A húsokat ha egybe veszed akor felszeletelem és kikofolni utána besozni álni hagyni míg a panirt elkészíted. 3 tálka az egyikbe liszt a másikba tojás pici só a 3 ba meg morzsát rakni és a húst bepanírozod. Liszt + tojás+ morzsa és olajba kisütni. A krumpli püre:a krumplit megpucoloni és apró kockára vágni és felteni főzni anyi vízzel hogy ellepje bele 1 evőkanál só és ha megfött akor leszürjük a vizet róla melegen összetörni a krumplit és bele rakni a vajat és azzal törni amint megvan egy tejet bele rakni és azzal is jól összekeverni. Céklával tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.