4 adag 80 dkg burgonya, 25 dkg paradicsom hámozott, 4 szál rozmaring, őrölt bors, só, ízlés szerint, 5 ek olivaolaj 1 kg csirke szárnya, 3 db tojás, zsemlemorzsa, liszt, olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A burgonyát kockákra vágjuk. Egy magasabb falú tűzálló tálba tesszük.
Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk.
A rozmaring levélkéit lehúzzuk a száráról, rászórjuk a krumplira, és az ágakat is hozzáadjuk.
Meglocsoljuk olivaolajjal, lazán összekeverjük, és fedő nélkül sütőbe tesszük.
Sütőben megpuhítjuk, sütjük. Néhány percre a végén, ha van grillfunkció a sütőn bekapcsolhatjuk, hogy kissé pirultabb legyen a teteje.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.