Köszönöm az ötletet.(Héjában és nem hélyában):-)
1 kg újburgonya
4 db csirke alsócomb
étolaj
Panirhoz: tojás, liszt, zsemlemorzsa
ételizesitő,foghagymagranulátum,bors,morzsolt csilipaprika
Én jobb szeretem a combokat panirozás elött megfözni, mert igy biztos, hogy nem lesz nyers. Miután megfött befüszerezem sóval vagy ételizesitövel és borssal, majd bepanirozom és kisütöm.
A burgonyát megmosom és negyedelem. Sütés elött megföztem picit. Én tepsiben készitettem el. Kb 1 dl étolajba tettem ételizesítöt, borsot, csilit, foghagymagranulátumot és ebben forgattam át a krumplikat. Tepsibe tettem és irány a sütö, ott sülhet készre. Jobb szeretem igy mert nem tocsog a zsirban.
Párom nagymamája által készitett savanyúsággal tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.