Hozzávalók:
1 kg csirke szárnya,vegyesen combbal, 3 db tojás, zsemlemorzsa, liszt, olaj a sütéséhez,
Petrezselymes burgonya:
1,20 új burgonya, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 ek zsír, vagy (ráma ) 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése: A megmosott húsokat besózom és legalább 30 percig hagyom pihentetni a sóba. Majd bepanírozom, és bő olajban kisütöm, szűrőre szoktam kiszedni és hagyom lecsurogni róla az olajt.
Burgonya készítése: A kockára vágott burgonyát sós vízbe megfőzöm, a vizet leöntöm róla. A hagymát üvegesre pirítom, majd az összevágott petrezselyem zölddel elkeverem, de ezzel már nem pirítom, és a burgonyával adom. uborkasaláta, vagy bámilyen savanyúság illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.