2 csirke alsó comb
1 csirke felső comb
liszt
tojás
zsemle morzsa
2 tojás
tej olaj
olaj a kisütéshez
Csirke húst besózom majd a tej , és az 1 felvert tojás , keverékében egy tálba helyezem, ahol állni hagyom utána lisztbe forgatom , ..felvert tojásba , amihez teszek egy pár csepp olajat , majd zsemlemorzsába gyengén be panirozva ... szép lassan ,közepes meleg tűzön ropogósra sütőm , először fedő alatt ... majd fordítás után az nélkül .sütőm tovább ...
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.