Ngyon Guszta
1 kg csirkecomb
3 tojas
3 ek liszt
40 dkg prezli
so,bors,delikat es foghagyma gusztus szerint
Az elore befuszerezett csirke combokat 10 percig paroljuk,majd leszurjuk es kevest hutjuk.
Majd lisztbe-tojasba-prezlibe forgatjuk(panirozzuk) es forro olajban ropogosra sutjuk.
Hidegen- melegen talalhatjuk !
Jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.