1 csomag mirelit koktélrák
2-3 levél jégsaláta
1 marék cérnametélt
majonéz
fokhagyma
apróra vágott kaporlevél
A rákot hagyjuk kiolvadni, hideg vízzel többször leöblítjük.
A tésztát rövidre törjük, kifőzzük, lehűtjük.
A majonézbe belekeverjük a kaprot és a zúzott fokhagymát (ízlés szerint, de ne legyen túl fűszeres). Beletépkedjük a jégsalátát, majd a tésztát és a rákot is hozzákeverjük. Lehűtve tálaljuk. Kiváló rántotthúsokhoz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.