80 dkg tonhal
40 dkg burgonya
3 db tojás
2 dl tejszín
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
1 db citrom
olajbogyó a díszítéshez
20 dkg trappista sajt
A tonhalat besózzuk, beborsozzuk, fűszerezzük. Belerakjuk a tálba.
A megtistított burgonyát félig megfőzzük, majd felkarikázzuk, és a halszeletekre rakjuk.
A sajtot felszeleteljük, megforgatjuk felvert tojásban, és a burgonyát beborítjuk vele. ( tulajdonképpen rétegesen rakjuk egymásra az alapanyagokat )
Kevés tejszínnel meglocsoljuk, és készre sütjük. Citrommal, olajbogyóval díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.