Nem a név számít.Lényeg,hogy nagyon gusztusos és finom!
Az eredeti nevét nem ismerem, ezért így neveztem el.
Pataki tálban sütöttem most. Az alját picit kikentem olajjal és egy réteg burgonya karikákat tettem rá, lehet két sor is, sütés közben átpuhul, azt picit megsóztam, leöntöttem egy nagyon kevés vízzel. A húst kiklopfoltam és mindkét felét besóztam, borsoztam. Ráhelyeztem a burgonyára, majd a húsra a hagymakarikákat, aztán megint a burgonya karikák következnek. Lefedem. Előmelegített sütőben 200 fokon sütöm addig, hogy a hús puhább legyen, a burgonya is majdnem főtt legyen kb. 70 perc, aztán leveszem a tetejét a tálnak és a tejfölt összekeverem tört pirospaprikával, ráöntöm a tetejére. Visszateszem átpirítani pár percre, amíg szép piros lesz a tejföl. Csemege uborkával, vagy céklasalival nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.