10 db palacsinta
25 dkg barna csiperke gomba
1 nagy fej vöröshagyma
1 ek pálmazsír
1 kk Himalája só
1/2 TV paprika
2 kk pirospaprika
1 kk kakukkfű
2 ek zabpehely
1/2 cs. petrezselyemzöld
2 ek tejföl
A hagymát aprítógéppel pépesre vágtam, és megpirítottam a zsíron.
Közben megpucoltam a pici gombákat, akik szintén az aprítóban végezték mikor megpirult a hagyma, hozzátettem a pirospaprikát és a kakukkfüvet, majd a gombát és az apróra vágott paprikát.
A gomba ereszt levet, de egy pici vízzel fel is engedtem.
A kályhában 20 perc alatt készre főztem, majd összeturmixoltam a tejföllel, petrezselyemmel és a zabpehellyel.
Kiolajoztam egy jénai tálat és elkezdtem rakni bele a palacsintát. 1 palacsinta, 3 ek. gombás töltelék. Megint egy palacsinta, a tetejére 3 ek. töltelék.
Így ment ez, amíg elfogyott a palacsinta, akkor a tetejére öntöttem az összes megmaradt tölteléket, és beraktam a kályhába sülni.
15 perc alatt összeállt, díszítettem egy pici petrezselyemmel, és cikkekre vágtam.
Vittem belőle a 87 éves barátnőmnek is, mert rengeteg lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.