Hozzávalók: 60 dkg darált hús, 2 fej vöröshagyma 1 nagy evőkanál zsír, só, őrölt paprika 1,50 dkg krumpli, egy 450 g nagy tejföl
Elkészítése: Vöröshagymát a zsírral üvegesre pirítom,majd a húst fehéredésig keverem hozzáadom a paprikát, felöntöm annyi vízzel, hogy épen ellepje, sózom és készre zsírjára főzöm. Közben a meg mosott krumplit héjába megfőzöm. Meg tisztítom karikára vágom és sózom kevés vegetával vegyesen. A krumpli felét bele teszem egy tűzálló edénybe erre ráteszem az egész készre főzött húst a fele tejfölt majd befedem a többi krumplival és tejföllel sajttal megszórom a tetejét és 20-25 percre előmelegített sütőben át sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.