És megint egy gyonyoruség, nagyon szeretem!!!!!!!!!!
2 kg burgonya
40 dkg parasztkolbász
10 db tojás
3 fej sonkahagyma /elhagyható/
1/2 l tejföl
só
őrölt bors
1/2 dl étolaj
15 dkg trappista sajt
Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, hagyjuk kihűlni. A sajtot lereszeljük. A kolbászt és a megtisztított hagymát felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk.
Elkészítés: 2dl tejfölbe belekeverünk 4 nyers tojást, sót, borsot, és 0,5 dl olajat. A burgonyát felkarikázzuk, és óvatosan belekeverjük a tejfölös masszába. Egy magasabb falú tepsibe rétegezzük. Alulra a burgonya felét, erre rákarikázzuk a tojást,majd következik a kolbász,hagyma végül a burgonya másik fele.. A tetejét megkenjük a maradék tejföllel ,megszórjuk reszelt sajttal és sütőben, 160 fokon, 35-40 perc alatt készre sütjük.
És megint egy gyonyoruség, nagyon szeretem!!!!!!!!!!
Hát igen valamelyik ügyes férfi szakács alkot nem csak a szája jár!A beszélgetősre gondolok az uj "férfi szakácsunkra" gondolok!
Köszi a dicsérő szavakat!Beszélgetni én is szeretek de főzni jobban!:)))
Elhiszem csak megjelennek nálunk olyan szájhős férfiak inkább a kezük járna mint neked!
Nekem is nagyon tetszenek a receptjeid, többet el is készítettem már, többet meg kiraktam receptkönyvbe, majd azok is sorra kerülnek!
Nagyon guszta:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.