Hozzávalók: 2 kg. krumpli, 6 db. főtt tojás, 3 dl. tejfől. 2 pár házi kolbász,és lecsó kolbász, só egykis reszelt sajt a tetejére.kevés olaj.
Elkészítés:A kruplit meghámozzuk,vékony szeletekre vágjuk, és kiolajozott tepsibe felét beleterítjük.Rákarikázzuk a kolbászt,a főtt tojást. Egy kevés olajon felolvasztjuk a tejfőlt, és meglocsoljuk vele . A krumpli másik felét rátesszük, meglocsoljuk a maradék tejfőllel, és sütjük. Amikor majdnem kész rászórjuk a reszelt sajtot, és pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.