6-8 közepes krumpli
5-6 tojás
fél liter tejföl
20 dkg sajt
20 dkg száraz kolbász
só,ételízesítő,bors.
A krumplit meghámozom,karikára vágom és a felét lerakom egy hőálló edénybe amiben sütni fogom a rakott krumplit.A kolbászt is felkarikázom,rárakom a krumpli tetejére,tojást megfőzöm,felszeletelem és kolbászra rakom.Tetejére kerül a krumpli másik fele.
Nyakon öntöm a tejföllel melyet ízesítettem sóval egy kis borsal.Reszeltem rá sajtot is,de anélkül is nagyon finom laktatós étel.
Savanyúsággal kínálom.
Megjegyzés:Én mindig nyers krumpliból készítem,nekünk így jobban ízlik.Tehát nem szoktam előfőzni a krumplit.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.