Ínycsiklandozó finomság!!
1,5 kg krumpli
10 tojás
1/2 kg kolbász - ez nálam vegyesen házi és diétás
1 kis doboz tejfol
10 dg kemény sajt
pici orolt bors, pici só
A krumplit és a tojásokat megmossuk és egyszerre egyazon fazékban megfozzuk. Kihutjuk és rétegesen, felkarikázva mindent bepakolunk egy kivajazott jénai tálba.
A sorrend: krumpli, karikára vágot fott tojás, karikára vágott kolbász, a tetejére krumpli kerul. Beleontjuk a tejfolt, megszórjuk reszelt sajttal és légkeveréses sutoben kb 30 percig sutjuk.
Én keveset sóztam a kolbászok elég sót tartalmaznak, a tejfolt meg a férjem nem szereti, így kevesebb kerult rá. Aki szereti kozben borsozhatja is picit, de oda kell figyelni a kolbász "erosségére" is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.